O NAMA

Micro Hair Clinic osnovana je 2014. godine.
Od tada, svakodnevno se razvijamo i napredujemo da bismo našim klijentima pružili maksimalno profesionalnu uslugu vrhunskog kvaliteta.

Naš tim posvećen je konstantnom napredovanju i stručnom usavršavanju. Naša želja za učenjem i dugogodišnje iskustvo najzaslužniji su što je Micro Hair Clinic lider u oblasti mikropigmentacije skalpa u Srbiji i regionu.

Naši članovi redovno učestvuju u seminarima i forumima koje širom sveta organizuju vodeći svetski stručnjaci u ovoj oblasti.

Micro Hair Clinic je član vodeće svetske organizacije u polju skalp mikropigmentacije, Scalp Guru. Takođe, sa zadovoljstvom možemo reći da imamo iskustva u radu sa klijentima iz inostranstva – iz regiona ali i širom Evrope.

Priznati smo u Evropi i u svetu zbog naše iskrene želje da pružimo vrhunsku uslugu, posvećenosti svom poslu i neosporive stručnosti.

Gubitak kose stvara stres i anksioznost, i vrlo je emotivna tema.

Vaši odnosi, rad i društveni život mogu biti pogođeni ovom situacijom. Micro Hair Clinic tim kombinuje visoko profesionalni pristup klijentima sa ličnim, ljudskim pristupom. Na taj način, gradimo sjajnu komunikaciju, ulivamo poverenje i stvaramo kvalitetne odnose sa našim klijentima.

NEKOLIKO TROFEJA

0
Godina iskustva
0 +
Zadovoljnih klijenata
0 +
Sati rada

KONSULTACIJE

Zakažite besplatne konsultacije već danas i uživo se uverite u efekte skalp pigmentacije. Pošaljite nam svoju fotografiju i u najkraćem roku ćete dobiti sve potrebne informacije. Budite bez brige, jer Micro Hair Clinic garantuje diskreciju svim svojim klijentima.