SMP I OPADANJE KOSE KOD MUŠKARACA

skalp mikro pigmentacija i opadanje kose kod muskaraca

Tretmanom SMP se veoma uspešno prikriva ćelavost nastala genetskim gubitkom kose. Prikazan je efekat kratko ošišane kose.

Genetska alopecija, odnosno nasledna ćelavost, glavni je krivac za opadanje kose kod muškaraca.

Neki muškarci imaju veću genetsku predodređenost da vremenom delimično ili skoro potpuno izgube kosu.

Ne samo da alopecija utiče na fizički izgled, već ova pojava vrlo često može da ima snažan negativni uticaj na psihičko zdravlje osobe koja gubi kosu. U potrazi za najboljim rešenjem, muškarci obično bivaju razočarani i odustanu od daljeg traganja.

Ukoliko imate poodmakli stepen ćelavosti (tip 4 i više na Norvudovoj skali) i smatrate da transplantacija kose nije za vas iz ma kojih razloga, vi ste idealan kandidat za mikropigmentaciju skalpa. Veliki broj naših klijenata se odlučuje za mikropigmentaciju upravo zbog genetskog gubljenja kose.

Naš tretman daje fantastičan rezultat u ovakvim slučajevima, simulirajući izgled potpuno guste, tek obrijane kose na vašoj glavi.

Ukoliko je muška ćelavost kod vas u poodmakloj fazi i mislite da presađivanje nije za vas, tretman mikropigmentacije skalpa je vaš najbolji lek za ćelavost.

Rešenje vam je na dohvat ruke. Kontaktirajte Micro Hair Clinic i zakažite besplatne konsultacije već danas.

Naši klijenti su izuzetno zadovoljni našom mikropigmentacijom skalpa jer ona:

Mikropigmentacija skalpa se vrlo uspešno koristi i u sledećim slučajevima:

KONSULTACIJE

Zakažite besplatne konsultacije već danas i uživo se uverite u efekte skalp pigmentacije. Pošaljite nam svoju fotografiju i u najkraćem roku ćete dobiti sve potrebne informacije. Budite bez brige, jer Micro Hair Clinic garantuje diskreciju svim svojim klijentima.