SMP ZA PROREĐENU KOSU KOD ŽENA

Mikropigmentacija vlasišta može pomoći vraćanju pouzdanja kod žena koje se bore sa gubitkom i stanjivanjem kose.

Iako opadanje kose nije nimalo prijatno iskustvo, kod muškaraca se to smatra manje-više uobičajenom pojavom.

Međutim, opadanje kose kod žena je dosta ređe, a samim tim i znatno stresnije iskustvo.

Srećom, tretman mikropigmentacije daje odlične rezultate kod proređene kose. Primenom ove tehnike moguće je dobiti izgled gušće kose kod žena.
Međutim, treba znati da postoji bitna razlika između tretmana mikropigmentacije kose za žene i za muškarce.

Muškarci uglavnom potpuno gube kosu u određenim šablonima, pa kada se njima radi ovaj tretman, cilj je da se simulira izgled sveže obrijanih folikula.
Sa druge strane, alopecija kod žena je karakteristična po tome što se kosa proređuje na celoj glavi u istoj meri. Drugim rečima, kod žena se linija kose ne menja, već dolazi do ravnomernog opadanja kose na celom skalpu.

Otuda i razlika u pristupu tretmanu mikropigmentacije kose za žene, gde je cilj da se smanji kontrast između boje kose i delova skalpa gde se kosa proredila.

Micro Hair Clinic ima tim stručnjaka koji podjednako uspešno obavljaju tretmane mikropigmentacije i kod muškaraca i kod žena. Ukoliko želite da promenite izgled svoje proređene kose, mi smo tu da vaš izgled ponovo učinimo prirodnim.

Micro Hair Clinic mikropigmentacija skalpa:

Mikropigmentacija se može koristiti i u sledećim slučajevima:

KONSULTACIJE

Zakažite besplatne konsultacije već danas i uživo se uverite u efekte skalp pigmentacije. Pošaljite nam svoju fotografiju i u najkraćem roku ćete dobiti sve potrebne informacije. Diskrecija za sve naše klijente je zagarantovana.